marți, 19 august 2008

Implantul de celule stem

Implantul de celule stem, in conditiile evolutiei stiintei biomedicale pana la nivelul la care a ajuns astazi, fiind capabila sa implanteze celule stem spre  a se dezvolta si ase forma tesut nou intr-unul vechi deteriorat, se pune intrebarea ce se intampla la nivel informational?

Aparent faptul ca acest implant este posibil si viabil (uneori) este in favoarea teoriei mecaniciste. Dar aceste celule prelevate de la altcineva, au si ele o bucatica din programul original, practic intregul organism s-ar afla codat holografic (in intregime) in aceste celule. Ce se intampla? Se cupleaza cele doua fiinte la nivel informational? Se lupta pana cand in final se produce rejectia?

Evident ca aceasta etapa, a manipularii celulelor stem, are rolul ei atat in relevarea adancimii la care se roduc modificarile cat si (mai ales, sper) la consecintele per total (pe termen lung) asupra informatiei fiintelor respective si asupra celei generale.  Fie nici nu exista acest camp informational ca in matrix, fie noua situatie se integreaza si la nivel informational (mai greu de crezut pentru ca in general din informatie ajunge materie; amintesc totusi ca putem genera ganduri care ajung in campul informational si apoi se materializeaza), fie ceea ce facem noi nu afecteaza restul matricii informationale (putin probabil deoarece ea se afla in toate si in plus nimic nu este un sistem inchis).


----------------------------------------------------

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

.

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;