marți, 5 martie 2013

Panaceul Zeolit.. mai ieftin.

Ce-am facut cu Zeolit-ul

Pentru ca Zeolitul Clinoptilolit capata din ce in ce mai multa relevanta pe piata de suplimente alimentare fara sa-i scada pretul, m-am apucat sa studiez si eu problema, cu intentia de a afla cat de sigur este acest supliment alimentar zeolit (clinoptilolit) pentru administrarea la oameni.
Desi exista o literatura ('beletristica' totusi) vasta pe aceasta tema, mentionata si in documentele puse la dispozitie de site-ul principal care ii face reclama ZeolitRomania.ro, "studiile" respective nu pot trece in opinia mea de stadiul de "experimente". Pot fi eventual relevante prin povestile respective, pe principiul ca "daca nu faci foc nu iese fum" sau "in orice legenda este un sambure de adevar". Fie ca nu exista interesul financiar din partea factorilor relevanti cum sunt autoritatile care reglemeteaza acreditarea acestor tratamente cu suplimente alimentare in cancer sau in alte afectiuni (cel mai probabil), fie ca oamenii care se preocupa nu au resursele necesare (vor avea in curand cu preturile practicate), fie ca s-au facut studii care arata ineficienta, indiferenta sau pericolul acestei terapii cu zeolit (ceea ce cred ca am fi stiut si noi daca era cazul). In final, daca nu e periculos si efectul este benefic cel putin la nivel psihic, de ce sa nu-l folosim? Mai ales ca efectul placebo este recunoscut ca are un rol activ in vindecarea omului, iar proprietatile fizicochimice ale acestui zeolit clinoptilolit au fost intr-adevar dovedite si studiate. Deci zeolitul s-ar putea sa faca totusi ceea ce se zice, oricat de naiv ar suna explicatiile pe care le-am primit pana in prezent (continui sa caut, pentru ca doar rezultatele in sine nu sunt suficiente ca argument - sunt fan stiinta, ce sa-i faci..)

ZEOLIT mai ieftin?

Sunt de parere ca ntotdeauna e bine sa cauti pe indelete inainte de a face o achizitie, mai ales cand e vorba de sanatate. Cu siguranta ati remarcat cat de colorate si de interesante au devenit ambalajele unor medicamente chiar si din cele mai uzuale, odata cu cresterea substantiala a preturilor acestora.

Am gasit de obicei preturi mai bune cautand pur si simplu pe internet sau intreband la anumite farmacii (in general care nu faceau parte din lanturi de farmacii). Am fost surprins sa gasesc chiar in Bucuresti la Farmacia Tei niste preturi mai mici decat in oricare alta farmacie am intrat eu. Am zis sa-i recomand si eu pacientilor mei; si pentru ca am vazut ca alte farmacii ofereau carduri de fidelizare cu 30% reducere, le-am cerut o modalitate de a-i promova catre pacientii mei prin oferte, carduri de reduceri, etc Numai ca avand cele mai mici preturi din tara, au zis ca n-au nevoie de oferte de fidelizare. M-am bucurat si mai mult ca i-am descoperit. Mie imi place cel mai mult ca au facut site-urile de internet si poti sa comanzi online orice supliment alimentar. Iar transportul prin posta este destul de ieftin comparativ cu comisioanele pe care le percep de obicei farmaciile.  Deci merita cu prisosinta daca iei mai multe cum fac eu.

Vedeti, se spune ca ceea ce cauti cu diligenta gasesti, si sunt convins ca vi s-a intamplat adesea. Eu cautam un pret decent la Zeolit, pentru ca mi se pare ridicol sa coste milioane si l-am gasit la  10 lei - aceeasi cantitate de zeolit si argumentabil aceeasi calitate.

Daca ati mai gasit si alte locuri care au preturi decente, va rog sa lasati comentariu ca sa afle lumea de ei.


Cu respect,
Dr.Daniel Ganea


2 comentarii:

  1. www.cosmeticabio-zeolit.com
    Singurul zeolit care are Brevet de Marca la OSIM;tehnologie de purificare si micronizare patent SUA; Capacitate de Schimb Cationic activata tribomecanic; campanie 2+1Gratis, astfel pretul devine 80lei/flacon/250cps; un pret foarte decent pentru un zeolit pur, fara amestecuri care-i dilueaza CEC.

    RăspundețiȘtergere

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;