luni, 24 februarie 2014

De la 'n-am timp' la.. 24 de ore pline :)

time_flies_by_janussyndicate

M-am intrebat de ce mi se pare timpul atat de scurt...


Apoi de ce mi se pare din ce in ce mai scurt...


Exista numeroase explicatii si ipoteze dar.. nimeni nu ofera si solutii. Sunt numeroase probleme din acestea care par imposibile si una din cauze este cat se poate de banala, este preconceptia publica ale carei limitari le copiem din obisnuinta. Natura selectioneaza ceea ce este performant si lasa in urma ceea ce nu si-a dovedit utilitatea sau capacitatea de perpetuare. De aceea citesc si studiez ceea ce fac alti oameni, pentru ca adesea, cele mai bune solutii la probleme imposibile cum este aceea a timpului le gasim noi insine.

Timp si Atitudine


Cum putem sa obtinem imposibilul acesta  al prelungirii timpului?
In mod obisnuit, as raspunde in graba ermetic: "CUM nu e treaba ta, CE este alegerea care iti sta in putere"... Ei bine, pentru ca mi se pare deosebit de relevant, am decis sa impartasesc si altora felul in care mi-am gasit eu rezolvarea acestei probleme imposibile. Pornind de la cartea "Atitudinea este totul" a lui Jeff Keller si trecand prin ipoteza vibrationala din "Manual de Legea Atractiei" (pe care pe care vi-l recomand cu caldura tradus in romaneste) si cochetand cu istoria incredibila a ho'oponopono (vindecarea malaieziana prin iertare) am realizat ca nici prin cap nu ne-ar putea trece cate am putea face daca ne-am controla cumva atitudinea. Si asa cum va voi arata, acest lucru este cat se poate de evident in cazul perceptiei timpului. Daca va intereseaza subiectul, va pot trimite gratuit prin email eBook-ul "TIMPUL este TOTUL" - replica mea la "Atitudinea este totul", in care am expus, pe langa modul in care cartea "Atitudinea este totul" mi-a schimbat optica si mai ales pozitia din care apreciam Timpul, si cateva din metodele practice care m-au ajutat sa implementez ceea ce am invatat si mai ales sa le fac durabile. Am abordat partial pentru cei interesati de psihologie si mecanismele addictiei pe care le putem folosi in favoarea noastra, motiv pentru care va rog sa o recomandati tuturor celor care ar putea beneficia de aceste informatii.
Timpul este Totul


In curand.[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------
Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă ai cont pe FacebookWordPressGoogle+Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

2 comentarii:

  1. [...] urmare,  raspunsul la “Ce urmareste el, de fapt?” cred ca se afla in eBook-ul “TIMPUL este TOTUL” pe care il trimit gratuit prin email pacientilor care isi fac cont pe [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    articolul este excelent, va rog sa-mi trimiteti si mie carte dvs,“TIMPUL este TOTUL”, multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;