miercuri, 6 februarie 2013

Puterea feedback-ului


Feedback consultatii la domiciliu medic de familie bucuresti sector ilfov

Feedback-ul este esential, inseamna dialog

De aceea am dedicat o intreaga sectiune din acest site Forumului - este pentru feedback. Daca aveti o opinie despre medicul sau medicina de familie, va rog sa v-o exprimati online.
Astfel nu numai ca vom avea de invatat, si pacient, si medic de familie, dar mai ales, astfel veti contribui la ridicarea stachetei in mod eficient si placut cu un minim de efort. Meritam calitate si trebuie sa o cerem si sa o oferim. Evident, o opinie va fi relevanta in masura in care este si argumentata.
La noi nu este incetatenita ca fiind normala atitudinea de a analiza greselile si de a invata din ele. Daca sesizezi sau daca faci o greseala, esti automat si unanim condamnat. Abia mai apoi se faca cercetari si nicidecum pentru a invata din greseli, ci sa se vada daca poate fi cineva scos tap ispasitor. Aceasta atitudine trebuie sa inceteze si prin feedback vom putea face acest lucru. In Anglia Ghidurile de buna practica medicala sunt incantator de clare in ceea ce priveste siguranta, drepturile pacientului si calitatea actului medical.
Ca peste tot si la un medic de familie, unele lucruri nu necesita multe argumente, caci vorbesc de la sine; aici intra lauda si critica fata de cum ai fost tratat intr-o anumita situatie. Este just, util si impotant sa lauzi si sa critici, tocmai pentru ca ai o relatie umana si profesionala cu specialistul respectiv, pe care o vrei permanent imbunatatita.
Va multumesc pentru intrebari si pentru raspunsuri si va stau la dispozitie pentru probleme medicale.

Cu respect,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;