sâmbătă, 1 iunie 2013

PEGAS - Aduceti jarul, sa dovedim care-i noul armasar

Pegas cu saua lunga - bidiviul copilariei renascut dintr-o poveste noua


Azi am avut ocazia sa vad la Romexpo cu ocazia BookFest noile biciclete cu saua lunga de la Pegas. Intamplator am avut si noi in copilarie modelul reprodus de noua generatie de biciclete si m-am bucurat sa le vad. Noi, colorate, cu sigla Pegas lucitoare, ti-e mai mare dragul. Atata ca.. motivul pentru care au aparut nu mi-e clar.




Campania e studiata, baietii (si fetele) s-au straduit sa reinvie spiritul Pegas, ceea ce apreciez intr-adevar. Dar pretul ridicat mult peste oferta pietei este ceva ce nu mi se pare tocmai logic. Site-ul web arata super, are poze, mesaje, call to action, dar e facut in flash tot. Si se incarca cate un flash la fiecare click; chiar daca dai pe acelasi meniu, face reload pe fash-u respectiv - parca e facut de liceeni. Sau poate si asta o fi facand parte din strategia de promovare - lasa impresia ca obiectivul e evidentierea deficientelor si imperfectiunilor...

Pe site apar o multime de accesorii si brizbrizuri pentru biciclete la preturi la fel de ridicole (practic au gresit cand au pus virgula, pentru ca un set de lumini din acelea e cateva zeci de lei, nicidecum sute). Acest lucru ma face sa ma indoiesc de aspectul practic al proiectului. Dar... cum HelloKitty l-a batut la vanzari pe Michael Jackson...

[caption id="" align="aligncenter" width="448"] Bicicleta Pegas din copilarie, saua lunga Harley Davidson[/caption]

Personal pot spune ca saua lunga la o biciceta Pegas are anumite avantaje, din pacate materialul cadrului a fost pastrat, este fier si nu aluminiu, ceea ce face noua bicicleta Pegas la fel de dificil de ridicat ca inainte. Cadrul imi amintesc ca o facea mai comod de prins cu mana cand o urcam pe scari, dar cum eram copii, greutatea ne dadea si atunci batai de cap.

Acum a aparut modelul nou de bicicleta Pegas cu sa lunga, cu roti de dimensiuni normale de 28 - o bicicleta mai mare inseamna mai mult fier..

Mi-a placut modelul micut care se pliaza, este aproape identic cu cel original si m-ar fi tentat pentru ca avea o culoare foarte frumoasa. Dar probabil voi alege pe criterii de performanta si fiabilitate mai degraba decat din nostalgie.

Una peste alta, bicicleta e ok - ca e aceeasi, ideea e ok, realizarea e frumoasa desi pare a nu fi tocmai practica, e un exercitiu interesant. Ramane de vazut cati amatori de nostalgii scumpe se vor gasi. Am vazut vreo cativa prin Bucuresti, medici sau nemedici.. o fi vreo moda noua.

[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea


.
Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

3 comentarii:

  1. Este la pret de bicicleta Hummer cu cadru de aluminiu si compozite, frane cu disc si sa din piele, prefer o china de 300 de lei.
    Va salut tovarasi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios cate or fi vandut, daca si-au scos banii pe campanie. E si asta o strategie, vinzi scump si tii bradul elitist (strategia mercedes, aplicata cu succes de maibach si alte companii).

    RăspundețiȘtergere

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;