marți, 19 august 2008

Post alimentar pentru tratament

Postul alimentar (de carne in principal) asociat tratamentului nu este numai o chichita a dr. Secara din Onesti care cere pacientilor sa se spovedeasca si sa se roage. Initial am crezut ca e vorba de o jertfa menita sa echilibreze tensiunile in pacient. De fapt evitam îmbuibarea, lasam organismului timp sa se relaxeze chimic si informational. Si cu aceasta ocazie vedem cum ies la iveala simptome pe care le-am trecut cu vederea. Hahneman zice ca 'desfaci simptomatologia pacientului ca pe o ceapa' si are dreptate. Simptomele ascund procese inlantuite si ierarhizate.

PS: dr. Secara este un coleg specializat in medicina orientala, acupunctura si homeopatie, de la care am aflat ca oricat de adanc cauti remediul, tot nu vei ajunge la etiologie pentru ca un remediu nu poate actiona la un nivel prea indepartat de el; spre deosebire, rugaciunea nu are limita, pentru ca se transmite practic din aproape in aproape, de pe un nivel pe altul prin intermediari - zice in toate invataturie vechi, pana si in ho'oponopono si chiar in cartile profesorului Restian de medicina familiei (v. ierarhizarea pe nivele a psihicului).


----------------------------------------------------

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

.

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;